Cautare

4899 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 ilfov" (3.28 secunde)
Totusi, un studiu amplu care colecteaza informatii din 119 tari (58 de tari bogate si 61 cu venituri medii si mici) arata ca numarul AVC-lor a crescut cu 25% in 20 de ani la persoanele intre 20 si 64 de ani, insa chiar si asa partea lor in ansamblul AVC-lor reprezenta 31% in 2010 fata de 25% in 1990.
- in data de 22.06.2010, in jurul orei 16.30, in timp ce se afla pe Al. ... - in data de 14.07.2010, in jurul orei 19.45, in timp ce se afla intr-un parculet de pe Bld.
In perioada septembrie - octombrie 2010, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul Sectiei 1 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au desfasurat activitati in vederea documentarii unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din societati comerciale, denumita generic "TAXI" .
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P.
In primele 10 luni ale anului 2010, s-au produs in Capitala din cauza neacordarii prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului public prin locurile special amenajate si semnalizate, 140 de accidente rutiere grave, in urma carora 18 persoane au decedat si 126 au fost ranite grav.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
Potrivit evidentelor Biroului Europol din Italia, Dragos Cristian Sorica a fost anchetat in 2008 si 2010 pentru conspiratie, falsificare de carduri, fraude informatice si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Iulian Dumbrava a fost si el anchetat pentru furt calificat si fraude informatice in 2010.
Potrivit unui comunicat trimis de APD, judetul care s-a detasat de departe in ceea ce priveste transportul alegatorilor la sectiile de votare de pe teritoriul sau este Ilfov.
Pentru lansarea candidatilor PSD la alegerile locale din judetul Ilfov, organizatorii evenimentului, au ales ca Adrian-Copilul Minune sa performeze cu cateva manele in fata participantilor.
Pentru lansarea candidatilor PSD la alegerile locale din judetul Ilfov, organizatorii evenimentului, au ales ca Adrian-Copilul Minune sa performeze cu cateva manele in fata participantilor.
Ion, pe care l-a sponsorizat pentru campania electorala a PSD cu haine inscriptionate cu sigla PSD“ si ca „avea legaturi si cu prefectul de Ilfov, si cu Gabi Oprea, presedintele PSD Ilfov“, pe care i-ar fi „sponsorizat cu 600 - 700 de dolari pentru campania electorala a PSD“.
In cadrul unei intalniri cu organizatia PSD Ilfov, liderul social-democrat Mircea Geoana a spus ca, la un an de la alegeri, a venit clipa ca partidul pe care il conduce sa iasa din faza de evaluare a cauzelor potrivit carora nu este la guvernare.
Sunt din Chitila, Ilfov si ma ocup din 1990 cu aceste obiecte create din lemn. Sotia mea, care este pictor, m-a rugat sa ii fac niste rame pentru tablouri.
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov au preciazat, sambata, ca organizatorul sfintirii de duminica a Catedralei Mantuirii Neamului este Patriarhia Romana, care a invitat publicul sa participe la slujba de sfintire a Catedralei. ... Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului:
Ovidiu Natea (PSD Mures) si Nita Constantin (PSD Brasov) isi vor disputa functia de vicepresedinte regional pe zona centru. Rodica Nassar (PSD Bucuresti) si Gabriel Oprea (PSD Ilfov) candideaza la functia de vicepresedinte pe regiunea Bucuresti-Ilfov.
Cel mai bogat dintre cei trei este chirurgul Irinel Popescu, proprietar a 11.000 mp la Vama Veche si Ilfov, al unui apartament si doua case in Ilfov si la Busteni.
Tanasescu era, de asemenea, presedintele filialei Ilfov a PRM, membru in Consiliul National al partidului. Constantin Bebe Ivanovici, fost social-democrat, lider al filialei PSD din Ilfov, trecuse la PRM de putin timp.
PNG-CD contesta rezultatele din circumscriptia numarul 4 Magurele (Ilfov). Totodata, BEC va lua in discutie si cele doua contestatii depuse de PNL si PNG-CD pentru anularea primului tur de scrutin in comuna Stefanesti (Ilfov).
Senatul a validat, marti, mandatele a doi senatori, Viorel Aurelian Moldoveanu si Viorel Alexandru, ambii membri ai PD-L, care au candidat in alegeri pe listele Aliantei D.A., numarul de mandate de senatori validate ajungand la 135.Senatorul Viorel Moldoveanu, reprezentand circumscriptia electorala 25 Ilfov, l-a inlocuit pe senatorul PDL Cristache Radulescu, ales presedinte al Consiliului Judetean Ilfov.
google-analytics.com